Our December Menu

 

On the following days in December we are open for regular dining:

Sunday, December 14th from 5pm 
December 17th from 6pm
Dezember 18th -20th, Wednesday-Saturday from 5pm
Sunday December 21st, Lunch from 12pm & Dinner from 5pm

We look forward to greeting you! 

 

Menu I


Adamstaler Waldpilzrahmsüppchen
Lavendel-Croûtons | Weißwein-Trüffelschaum

~ 

Traditional Roast Goose, Breast & Leg
Savoury Cranberry Cabbage | Glazed Portwine Chestnuts 
Potato Dumpling | Gravy

~ 

Albi-Cup 
Homemade Bourbon-Vanilla Icecream | Styrian Pumpkinseed Oil  
Roasted Pumpkin Seeds

 

75 




Menu II

 

BIts of Goose Salad
Mild Cold Slaw | Leafy Salad | Crisp Bits of Goose
Styrian Pumpkinseed Oil  

~ 

Argentinian Black Angus Roastbeef
Sicilian Caponata Vegetables | Belgian Trüffel Pommes

~ 

Affogato 
Freshly Brewed Espresso | Homemade Bourbon-Vanilla Icecream

 

68

 

Menü III

 

Curried Lentils in a Spiced Papadam 
Kefir | Lemongrass | Mango Chutney

~ 

Truffle Tortelloni
Weißwein-Alba-Trüffelsauce | gereifter Parmesan
gehobelter schwarzer Winter-Trüffel 

~ 

Dark Mousse au chocolat
Marinated Forest Berries | Housemade Blood-Orange Sorbet

 

59


 

Our December Menu



Bread
Gänse-Rillette | Wiesenkräuter-Quark
Sauerteigbrot & Walnuß-Baguette
2,40 pro Person



Starter

Gänselieselsalat
Milder Krautsalat | Blattsalat | Gänsekrusteln
Steirisches-Kürbiskernöl
18
auch vegan  ohne Gänsekrusteln
16

~ 

Currylinsen in der Gewürz-Papadamschale
Kefir | Zitronengras | Mango Chutney | sardischer Ziegenkäse
vegetarisch
18
auch vegan  ohne Ziegenkäse
17

~ 

Adamstaler Waldpilzrahmsüppchen
Lavendel-Croûtons | Weißwein-Trüffelschaum
vegetarisch
14



Main Course 

 

Surf & Turf
Argentinisches Black Angus Roastbeef & gegrillte Wildgarnelen
Belgische Trüffel-Parmesan-Pommes | Mediterranes Gemüse | Sauce-Bearnaise
48
~ 

Wiener Schnitzerl vom Piemonteser Kalbsrücken

Waldpilz-Kartoffelgröstel | Radieschen-Gurkensalat | Wildpreiselbeeren
35

~ 
In Portwein geschmorte butterzarte Ochsenbackerl
Sautierte Kenjaböhnchen | Leicht getrüffeltes Selleriepüree
32
~ 
Trüffel-Tortelloni
Weißwein-Alba-Trüffelsauce | gereifter Parmesan
gehobelter schwarzer Winter-Trüffel 
vegetarisch
Vorspeise 18 | Hauptgang 29

~ 

Thailändisches Gemüse-Curry

Gewürz-Papadam | Koriander | Pastinaken-Stroh | Cashewkerne
vegan
27

 

 

Desserts

 

Albi-Cup
hausgemachtes Bourbon-Vanilleeis | steirisches Kürbiskernöl | geröstete Kürbiskerne
7

~ 

Affogato 
frisch gebrühter Espresso | hausgemachtes Bourbon-Vanilleeis
9

~ 

Hausgemachte Sorbets
Passionsfrucht | Blutorange | Birne | Mango
vegan
5 pro Kugel

~ 

Hausgemachte Eis
Schokolade | Sauerrahm | Tahiti-Vanille 
 5 pro Kugel

~ 

Unser Kaiserschmarrn
Wachauer Marillenröster | hausgemachtes Sauerrahmeis
(Zubereitungszeit 15 bis 20 Min. ab zwei Personen)
Pro Person 15

~ 

Dunkler Mousse au chocolat
Marinierte Waldbeeren | hausgemachtes Blutorangen-Sorbet
15

~ 

Vorarlberger Bergkäse
Feigensenf | karamellisierte Nüsse | Taggiasca-Oliven
16 pro Person